سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر که دوستی ندارد، اندوخته ای ندارد . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
هدف ، موفقیت ، مدیر هدف ، مدیریت هدف ، تصمیم ، برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، هدف گذاری ، موفقیت, هدف ، اهداف ، زندگی بهتر ، موفق ، مدیریت زمان ، مدیریت زمان, هدف, موفقیت ، موفقیت واقعی ، موفقیت, برنامه ریزی, هدف گذاری, هدف ، هدف خوب ، زندگی موفق ، زندگی هدفمند ، زیگ زیگلار ، فواید برنامه ریزی ، اهداف SMART ، اهداف مناسب ، تصمیم درست ، تصمیم قدرتمند ، تصویر ذهنی مثبت ، تصویر مثبت ، تصویرسازی ، تلاش ، چگونه مشکلات خود را حل کنیم ، چگونه هدف خود را پیدا کنیم, ، حل مسئله ، حل مشکلات ، خلاصه کتاب زندگی هدفمند ، خوب فکر کردن ، دارن هاردی ، راز پیشرفت, موفقیت, پیشرفت ، راز زندگی ، روانشناسی مدیریت زمان ، برنامه ریزی زندگی ، بهترین تصمیم ، تصاویر ذهنی ، اثر مرکب ، احساس, احساسات منفی, موفقیت, هدف ، احساسات منفی, موفقیت, موفق, هدف ، ارزش زندگی ، ارزش های زندگی ، استعداد ، افراد موفق ، هدف, تفکر آهسته, تفکر سریع ، هدف, موفقیت ، کتاب اثر مرکب ، کتاب توصیه‌های جادویی برای موفقیت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :1
بازدید دیروز :2
کل بازدید :27285
تعداد کل یاداشته ها : 58
103/8/23
10:23 ص

ما تا به حال موارد زیادی راجع به هدف گذاری و نحوه دستیابی به هدف ، مطرح کرده‌ایم و در مورد اینکه چگونه عملکردمان را بهبود ببخشیم و افزایش دهیم تا بهتر، راحت‌تر و سریع‌تر به اهدافمان برسیم هم زیاد صحبت کرده‌ایم، اما این بار می‌خواهیم کمی ریشه‌ای‌تر به قضیه هدف گذاری و دستیابی به آن بپردازیم، اینکه چگونه با تصویرسازی به اهداف خود برسیم.

دکتر «ماکسول مالتز» یک جراح پلاستیک که البته امروزه جراح زیبایی نامیده می‌شود، تحقیقات گسترده‌ای روی بیماران خود انجام داد و حاصل آن را در کتابی با عنوان «روانشناسی تصویر ذهنی» ارائه کرد.

ادامه مطلب...

  

مسیر موفقیت یک مسیر صاف و هموار نیست بلکه ممکن است پیچ در پیچ و حتی ناهموار باشد و باعث شود خیلی‌ها جرئت قدم گذاشتن در آن را نداشته باشند، افراد زیادی هم شجاعت به خرج داده و وارد مسیر می‌شوند اما به انتهای مسیر نمی‌رسند، نه به خاطر ترس و نگرانی بلکه به خاطر یک مورد ساده‌تر:

آنها از مسیر خارج می‌شوند.


برای اینکه ترس و نگرانی‌تان از بین برود، قبل از هر اقدامی باید بدانید درصد بیشتر ترس واقعی نیست بلکه زائیده تفکر و پیش‌داوری‌های ماست، آن هم به خاطر مبهم و ناشناخته بودن مسیر است، پس لازم است این ترس را از بین ببریم.


اما برای از بین بردن ترس نیازی نیست مستقیما به جنگ با آن برویم و انرژی‌مان را در مبارزه با ترس‌هایمان هدر بدهیم، بلکه کافیست تمام تمرکزمان را روی هدف مان بگذاریم و فقط انجامش دهیم، هر بار که اقدامی در این رابطه انجام می‌دهیم ترس‌های ما کوچک و کوچک‌تر می‌شوند، البته شاید هیچ وقت به طور کامل از بین نروند اما به قدری قدرتشان را از دست می‌دهند که دیگر نمی‌توانند جلوی ما را بگیرند.

ادامه مطلب...

97/9/15::: 12:11 ع
نظر()
  
  

بی‌حوصله‌اید؟ انگیزه رسیدن به هدف تان را از دست داده‌اید؟ کِسل شده‌اید؟ حال و حوصله پیگیری اهدافتان را ندارید؟ خسته شده‌اید؟ احساس می‌کنید تلاشتان بی‌فایده است؟ متوقف شده‌اید؟

اگر در حال تجربه یکی یا حتی همه این موارد هستید، ناراحت نباشید، باید این حقیقت را بپذیریم که کسالت و دلسردی یک امر کاملا طبیعی است و برای همه اتفاق می‌افتد، فرقی نمی‌کند فرد موفقی باشید یا موفقیت چشمگیری کسب نکرده باشید، جزو بهترین‌ها باشید یا تازه‌کارها، به هر حال این موارد ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد و حتی انگیزه مان را هم از بین ببرد.

ادامه مطلب...

96/3/20::: 6:1 ع
نظر()
  
  

ما انسان‌ها برای انجام کارهای بزرگ و خارق‌العاده نیاز به یک روحیه بسیار قوی و قدرتمند داریم، خیلی‌ها در کوتاه‌مدت می‌توانند به موفقیت‌ های خوبی برسند اما موفقیت‌های بزرگ و خارق‌العاده با داشتن روحیه قوی امکان‌پذیر است و یکی از مهمترین مواردی که باعث تقویت روحیه ما می‌شود پیشرفت کردن است، اینکه بدانیم حتی اگر در شرایط سختی به سر می‌بریم ولی در حال پیشرفت کردن هستیم.

ادامه مطلب...

  
  

بازدهی فردی یک عامل بسیار مهم، کلیدی و متمایزکننده در دستیابی به اهداف است، یکی از مهمترین نگرش افراد موفق هم همین است که چگونه می‌توانند نتایج بیشتر و بهتری را در زمان کمتری بگیرند. چه خوب است که ما هم این نگرش را در خود ایجاد کنیم و آگاهانه به دنبال راه‌هایی باشیم تا نتایج بیشتر و بهتری را در زمان کمتری بگیریم یعنی بازدهی فردی مان را افزایش دهیم.


اما قبل از اینکه به راهکارهایی برای بالا بردن بازدهی فردی بپردازیم، لازم است که به این مورد اشاره کنیم؛ بالا بردن بازدهی فردی و دستیابی به نتایج بیشتر و بهتر آن هم در زمان کمتر، کار جدیدی نیست و حتی مربوط به این قرن هم نمی‌شود، بلکه انسان از همان ابتدای خلقتش به این صورت عمل می‌کرد و همیشه به دنبال راه‌های بهتر بود.
ادامه مطلب...